XARXA DE BIBLIOTEQUES DEL LLUÇANÈS

El bloc de les biblioteques del Lluçanès.

dilluns, 22 de juny del 2015

RUTA DE LES PARAULES


El mes de febrer de 2015, la XBL va decidir conformar-se com a nucli col·laborador de la CAL.
Ja abans, els membres de la CAL Lluçanès havien realitzat activitats amb el suport de les biblioteques del territori. I és per aquest motiu que enguany la XBL va decidir donar-se d'alta com a Nucli Col·laborador: http://www.cal.cat/nucli/llucanes/

La XBL pretén realitzar cada any alguna activitat de promoció de la cultura i la llengua durant la primavera. Aquest any, com a homenatge a Ovidi Montllor, es realitzarà una ruta de les paraules: durant el mes de juliol, a tots els pobles del Lluçanès que compten amb Biblioteca Municipal (Sant Feliu Sasserra, Olost, Lluçà, Perafita, Prats de Lluçanès i Sant Boi de Lluçanès) s'hi podran trobar fragments de poemes i lletres de cançons que l'alcoià va escriure durant la seva trajectòria artística, vinculada a la Nova Cançó. Les paraules de l'autor es trobaran, emmarcades amb un disseny comú de cartell, a botigues, bars, indrets, espais, monuments freqüentats dels municipis.

Amb aquesta acció, des de la XBL es vol rendir homenatge a un autor que va lluitar sempre per una major justícia social alhora que divulgava la poesia catalana.